Sposób przygotowania

Cukier ubić z białkami na sztywno. Dodać trochę olejku cytrynowego. Ciągle ubijając dodawać po łyżce mąki. Pod koniec wlać żółtka. Ubić. Upiec w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    robię podobnie
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    a ile czasu piec ?
  • 6
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ok. 15-20 minut. Ja często nie piszę jak długo, bo naprawdę wiele zależy od pieca.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    niezawodne ciasto:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    jestem ciekawa jaki jest efekt tego biszkoptu po upieczeniu,przepis jest fajny warty wypróbowania:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny biszkopt
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiego jeszcze nie robiłam.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    dobry biszkopcik :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !