Sposób przygotowania

Z 2 jaj, 2 łyżek mąki, 2 łyżek cukru oraz proszku do pieczenia upiec biszkopt.
Żelatynę rozpuścić w szklance wody, podzielić na 3 równe części.
1 Śmietanę ubić z 3 łyżkami cukru, dodać 1 część żelatyny, wymieszać. Wylać na biszkopt.
Białka 2 jaj ubić z 3 łyżkami cukru, dodać żółtka, kakao oraz drugą część żelatyny, wymieszać. Wylać na ciasto.
1 śmietanę ubić z 3 łyżkami cukru, dodać 1 część żelatyny oraz galaretkę. Wymieszać. Wylać na ciasto.
Wstawić do lodówki do stężenia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha ,mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to musi być dobre.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiego ciasta jeszcze nie robiłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !