Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka panierowana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 60 dag
mąka 5 dag
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
smalec 10 dag
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka panierowana

Wątróbkę pokroić w plastry, zanurzyć kolejno w mące . jajku i tartej bułce . smalec rozgrzać włożyć wątróbkę smażyć na rumiano z obydwu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 20.11.2012 20:54
Smaczna
Seba 03.10.2012 14:03
pycha
Motorek 28.03.2012 09:46
fajny pomysł
Jolanta14 15.02.2012 17:52
bardzo smaczna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak