Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem, dodawać stopniowo po 1 żółtku na przemian z kilkoma łyżkami serków. Żelatynę rozpuścić w 1/3 szklanki wody podgrzewając ją na niewielkim ogniu. Ostudzoną żelatynę dodać do masy. Przelać do tortownicy, wstawić na kilka godzin do lodówki. Można na wierzch wylać galaretkę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne ciacho !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie ciasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Robię sernik na zimno, ale raczej nie dodaję masła do serków.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    bardzo lubię taki sernik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię taki serniczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !