Sposób przygotowania

Margarynę, żółtka, mąkę oraz proszek do pieczenia zagnieść, podzielić na 3 części. Do jednej dodać kakao. Pierwszą część ciasta zetrzeć do blaszki na grubej tarce, następnie zetrzeć ciasto wymieszane z kakao. Ubić pianę z białek i cukru pudru, wylać na ciasto kakaowe. Na pianę wysypać bakalie, zetrzeć ostatnie ciasto. Piec przez 40 minut w temp. 200 stopni. Posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobną :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobną :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magda24

    swietna
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    napewno pyszne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pycia9

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Świetny pomysł na ciasto.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna, :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    dobre ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !