Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wywar grzybowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 2 szt
pietruszka 1 szt
seler 1 ćwiartka
cebula 1 szt
pieprz
sól
grzyby suszone 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Wywar grzybowy

Grzyby umyć dokładnie w ciepłej wodzie, podgotować , włoszczyznę umyć oczyścić opłukać , dodać do gotujących sie grzybów, osolić dodać pieprz , gdy grzyby i jarzyny bedą już mikkie, odcedzić pokroić grzyby w paski i dodać do zupy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 17.01.2013 16:14
super
Łukasz15 24.11.2012 15:45
Super
Wafelek2601 23.11.2012 23:57
Lubię
Motorek 25.02.2012 15:16
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak