Sposób przygotowania

Do jagód dodać cukier, udusić. Ciasto: mąkę przesiać z [proszkiem do pieczenia i szczypta soli. Masło utrzeć na krem z cukrem oraz cukrem waniliowym, wbić jajo, dalej ucierać, dodając po łyżeczce przesianą mąkę z dodatkami. Wyłożyć ciastem natłuszczone foremki,. Piec w nagrzanym piekarniku 200 C przez 45 minut. Ubić śmietanę z cukrem. Gdy babeczki wystygną, wypełnić je musem jagodowym i przybrać klęskami z bitej śmietany.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona32

    rewelacja bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    robię często babeczki , ale takich jeszcze nie robiłam:-) super pomysł!
  • 0
    na-pulpit.com-ciasteczka-1
    Opublikowano

    Barbara777

    mniam, muszą być przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnielskaSlodycz

    przepis rewelka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    lubimy babeczki na różne sposoby :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !