Sposób przygotowania

masło utrzeć z cukrem zmieszany z cukrem waniliowym. Dalej ucierając dodawać po 1 żółtku. Następnie po łyżce wymieszanej z cukrem do pieczenia. Na końcu dodajemy rum i ubitą pianę z białek. Nasmarowaną foremkę wyłożyć przygotowanym ciastem, posypać płatkami migdałowymi i upiec w nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Musi być super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszna babeczka :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mnie by smakowała.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna babka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !