Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Do garnka wkładamy głowy i ogony ryb, dodajemy 1 łyżeczke soli, ziele angielskie i liście laurowe i gotujemy około 15 minut. Następnie wkładamy dzwonka różnych ryb czyli łososia, szczupaka, okonia i gotujemy 10 minut.


Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Nie jadłam zupy rybnej.Ale Twojej chętnie bym spróbowała.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    za rybnymi nie przepadam, ale Twoja prezentuje się tak apetycznie, że chyba bym ją zjadł w mgnieniu oka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !