Sposób przygotowania

Do przygotowania tej przekąski możemy użyć bułki angielki,jak kto woli,ja robie raz tak raz tak.
Smarujemy bardzo delikatnie masełkiem jedną strone kromeczki posypujemy startym serem troszkę i czosnkiem granulowanym i bierzemy następną kromkę i powtarzamy czynność aż skończymy cały bochenek,musimy poprosić drugą osobę do pomocy żeby chlebek podczas sklejania kromek się nie rozpad.Zawijamy gotowy bochenek w folie aluminiową i wkładamy do piekarnika na 30 min,pieczemy w temp.170 stopni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra pomysł !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    musze sprobowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    ja tez
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    musi cudownie pachnieć
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    pysznosc, tez tak robie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika58

    sam chlebek zapiekany z czosnkiem robiła, ale z serem nie- muszę spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    wspaniały
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    sylwia_mc

    Ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !