Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Spód do sernika: zagnieść ciasto z ½ kostki margaryny, 1 opakowania cukru waniliowego, 1 szklanki mąki, dwóch żółtek i łyżeczki proszku do pieczenia. Blachę wysmarować tłuszczem i wylepić ciastem.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    faktycznie puszysty:)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pięknie wygląda !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    robię podobnie, w składnikach nie wpisałeś budyniu i zastanawiałam sie, czy się nie rozleci, ale w opisie doczytałam, że jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    a rodzynki jak obtoczysz w mące to ci nie opadną na spód ciasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @Jolanta już dopisuję i bardzo dziękuję za cenną radę z rodzynkami :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ... nie opadn? i nie b?dzie dziur w serze
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam serniki:)i ten też chętnie bym zjadła:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    doskonały
  • 1
    original
    Opublikowano

    hahanka

    Emi sernik zrobiła i nie zaprosiliście?
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jak nie jak tak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !