Sposób przygotowania

Kapustę należy dokładnie umyć pod bieżącą wodą, następnie zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Papryczkę chilli należy dokładnie umyć, pozbyć się gniazda nasiennego i bardzo drobno posiekać. Natkę pietruszki i koperek, należy dokładnie opłukać, osuszyć ręcznikiem papierowym i posiekać drobno. Wszystkie składniki wrzucić do miski, wlać dwie łyżki stołowe oleju, wlać pół łyżki stołowej octu jabłkowego, doprawić solą i pieprzem. Wszystko dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    roboking

    Wygląda ciekawie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !