Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ziemniaki obieramy ze skóry, dokładnie myjemy i gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie. Po przestudzeniu mielimy lub jeszcze gorące przeciskamy przez praskę, dodajemy mąkę pszenną.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niezłe są takie kopytka :o)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    praktycznie jeden nowy składnik a tyle zmienia
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    pięknie nieudane kopytka,wyglądające jak zwykła breja no i aż 5kolejnych identycznych zdjęć trzeba było dodać,wszystko dla paru punktów. Proponuję przeczytać regulamin ale ze zrozumieniem!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !