Sposób przygotowania

Margarynę, kakao, wodę oraz cukier zagotować. Dodać mleko w proszku, wymieszać. Można dodać ulubione dodatki, np. kokos, posiekane orzechy czy drobne bakalie. Schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno pyszna !
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę zrobić.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczna jest, lubię z pokruszonymi herbatnikami w środku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna opcja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !