Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Do czterech płaskich naczyń wsypujemy galaretki i każdą z nich zalewamy 300ml wrzącej wody, dokładnie mieszamy do całkowitego rozpuszczenia żelatyny i odstawiamy do zastygnięcia. Należy użyć czterech różnych galaretek, żeby gotowa babka była kolorowa , ja wzięłam zieloną, granatową, czerwoną i żółtą.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Z kefirem jeszcze nie robiłam,robię z mlekiem i śmietaną ale pomył by zrobić to w babkowej formie jest bezbłędny!:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    ja też nie robiłam jeszcze na kefirze:))Super pomysł z formą.
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    ja też nie robiłam jeszcze na kefirze:))Super pomysł z formą.
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    ja też nie robiłam jeszcze na kefirze:))Super pomysł z formą.
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ładnie wyszedł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !