Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z koperkiem i pietruszką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 3 sztuki
cebula 1 sztuka
musztarda 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
Czosnek suszony Prymat do smaku
pietruszka do smaku
serek homogenizowany 1,5 (naturalny)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z koperkiem i pietruszką

Jajka ugotować na twardo i posiekać w drobną kosteczkę. Cebulę obrać i również posiekać, wymieszać z jajkiem. Serek wymieszać z musztardą i wlać do jajek. Dodać posiekany koperek i pietruszka i doprawić do smaku. Wstawić do lodówki w celu \"przegryzienia\".

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 21.07.2012 09:42
super
paula99926 15.01.2012 17:22
ja też taką robię, tylko zamiast serka-majonez :)
Emilia22 15.01.2012 16:14
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak