Sposób przygotowania

Botwnikę dokładnie myjemy a następnie kroimy w 2 centymetrowe kawałeczki. Umyte rzodkiewki kroimy w plasterki. Ogórka obieramy i kroimy go w kostkę. Koperek drobno siekamy i dodajemy 3 szczypty do kefiru. Do kefiru dodajemy wszystkie pokrojone warzywa, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy i wstawiamy do lodówki. W tym czasie gotujemy na twardo jajka. Schłodzony chłodnik rozlewamy do 2 talerzy, następnioe delikatnie układamy ugotowany i pokrojone na 4 częsci jajka. Dekorujemy całość koperkiem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dano nie jadłam chłodniku, pyszności
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !