Sposób przygotowania

Mięso nacinamy w taki sposób aby powstał duży płat , posiekać cebulę , czosnek i zioła . Cebulę i 3 ząbki czosnku zeszklij na maśle 5 łyżek i wymieszaj z bułką tartą ziołami i jajkiem powstały farsz doprawiamy do smaku. Galaretkę ucieramy z 2 ząbkami czosnku , sokiem z cytryny i musztardą . 2\\3 posmaruj mięso , na tym rozsmaruj farsz i mięso zroluj potem zwiąż i ułóż na kratce brytfanki i wstaw do piekarnika na 3 godziny 170 st. Po godzinie pieczenia dodaj pokrojoną białą cebulę i listki laurowe , po kolejnych 30 i 60 minutach podlej pieczeń szklanką wody a na koniec posmaruj pozostałą pastą i dopiecz .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mmm pyszny boczuś
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    pomysłowe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !