Sposób przygotowania

Konfiturę robimy bez gotowania czyli najpierw musimy ją zmiksować z sokiem z cytryny i cukrem żelującym , przekładamy do słoików , szczelnie zakręcamy i możemy już przechowywać w lodówce. Taką konfiturę możemy trzymać w lodówce nie dłużej niż 14 dni .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !