Sposób przygotowania

Zagotuj szklankę octu z szklanką wody , cukru , kapustę poszatkować , pokrój w słupki buraki, w paski seler i posiekać natkę pietruszki . Warzywa wymieszaj i układaj warstwami , przesypując , solą , papryką mieloną i ziarenkami pieprzu . Zalewamy ostudzoną octem , przykrywamy i odstawiamy na 3 dni , potem kapustę włóż do słoików , zamknij i ustaw w chłodzie , powinno wyjść 3 słoiki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !