Sposób przygotowania

Pokrój w talarki cebulę , w słupki potnij ogórki , paprykę i selera , wszystkie warzywa wymieszaj i zasyp solą , zalej 9 szklankami wody zimnej i to odstawiamy na 3 godziny , następnie sałatkę odcedzamy . Warzywa ponakładaj do słoików dodaj gorczycę . Zagotuj 6 szklanek wody z 3 szklankami octu i cukrem , zalej składniki zakręć i pasteryzuj . Przepis na 12 słoików

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    bardzo smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !