Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Makaron ryżowy gotujemy do miękkości (przez ok. 15 minut) w osolonej wodzie. Po ugotowaniu przelewamy zimną wodą, odcedzamy, a następnie kroimy nożem w kawałki o długości ok. 3cm.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    lubię to!
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Bardzo lubię sałatki z makaronem ryżowym, bo są nie tylko szybkie w przygotowaniu, ale przede wszystkim pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    lubię takie sałatki
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    lubię takie sałatki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smacznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    wygląda znakomicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    smaczna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !