Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Blok czekoladowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1 szt
woda 1/2 szkl
cukier 1,5 szkl
cukier wanilowy 1 szt
kakao 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Blok czekoladowy

Wszystkie składniki zagotować, lekko ostudzić. Do przestudzonej masy dodać 2 szklanki mleka w proszku i 20 dkg pokruszonych ciastek herbatników. Masę wlewamy na andrut i przykrywamy drugim.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 31.05.2012 13:05
pyszne ciasto
bietka 28.03.2012 21:20
octo spróbuj zrobić raz z waflami
iziona 15.01.2012 09:17
Wspaniały ja całe wieki takiego nie robiłam.
octo 15.01.2012 08:31
Ja blok robię bez wafli na dole i górze:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak