Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć w wodzie po czym ugotować w tej samej wodzie w której się moczyły.
Następnie grzyby odcedzić i drobno poszatkować, dodać kasze manną, tartą bułkę, żółtka oraz przyprawy.
Całość dokładnie wyrobić i połączyć delikatnie z białkami ubitymi na sztywną pianę.
Powstałą masę przełożyć do brytfanny, wstawiać do rozgrzanego piekarnika i zapiec.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !