Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ryż gotujemy przez kwadrans na wodzie. Po ugotowaniu dodajemy ok 6-8 łyżek sosu do sushi lub octu jabłkowego i odstawiamy po przykryciem na 3 min. Studzimy. Paprykę i awokado myjemy. Awokado obieramy i kroimy w paski ok 5 cm. Paprykę kroimy w paski długości ok 5 cm.


Komentarze

  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    może być smaczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    intrygujące :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    oryginalne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    nigdy nie jadłam ale jestem bardzo ciekawa jak smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    bardzo lubie sushi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacyne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mnaim
  • -1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Super, dobrze, że bez tego wstrętnego papieru z alg, którego nie trawię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    muszę przyznać ze bardzo pyszne
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    wygląda nieźle,ale nie jadłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !