Sposób przygotowania

Poodcinaj nożem skórki od chleba. Rozwałkuj same kromki bez skórek. Do środka rozwałkowanego chleba włóż pół plasterka sera i zawiń w rulon. Podcinaj nierówne końcówki po bokach chleba i przewiąż go nitką (dosyć lekko i gęsto).

Za pomocą płaskiego pędzla kuchennego, posmaruj każdy paluszek oliwą i połóż na folii lub papierze do pieczenia. Piecz przez ok. 10 min w temp. 200°. Paluszki powinny się ładnie zarumienić. Przestudź je chwilkę, po czym zdejmij nitki owinięte wokół chlebków i od razu podawaj.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    świetnie wygląda napewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Na prawdę bardzo fajny pomysł :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pomysłowe, apetyczny efekt końcowy :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ciekawe i mało pracowite :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !