Sposób przygotowania

Mięso pokroić na drobniejsze kawałki, solidnie oprószyć przyprawą do gulaszu. Wraz z 5 łyżkami oleju przełożyć do bretfanki i dusić, podlewając wodą. Grzyby umyć, pokroić i podsmażyć na oleju. Cebule pokroić w półtalarki. Gdy mięso będzie na wpół miękkie, dodać do niego grzyby i cebulę. Dusić do miękkości. Doprawić, dodać keczup, paprykę, zaciągnąć mąką z wodą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super gulasz
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczny gulasz i taki na czasie bo grzybki są

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !