Sposób przygotowania

Obrane pieczarki, pokrojone w drobną kostkę podduszamy na patelni, solimy. oCZYWISCIE NA OLEJU.
Pietruszkę drobno siekamy.

na plasterek sera żółtego wykładamy wymieszane pieczarki z natką, ścisle zwijamy w rulon. Owijamy znowu ściśle w szynkę, znowu w palsterek sera i szynkę. Można taką ala kawałek roladki złączyć wykałaczką, by się nie rozwineła owa roladka.

fajna przekaska na urodziny, sylwestra itp.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pomysl na przyjecie dla malych i duzych
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    dokładnie, jest to wspaniała przekąska, która zawsze cieszy się sporym powodzeniem
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    jest super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !