Sposób przygotowania

1.Grzyby moczymy, a następnie gotujemy 15 minut. Kapusty kiszoną i poszatkowaną białą gotujemy oddzielnie około godziny. Kiełbasę, cebulę i boczek kroimy w małą kostkę. Podsmażamy na rozgrzanym oleju. Mieszamy z kapustami. 2.Do potrawy dodajemy pokrojone w kawałki wieprzowinę, jabłka, śliwki, koncentrat, przyprawy i grzyby z wywarem. Gotujemy 30 minut mieszając. Odstawiamy na dobę. Ponownie zagotowujemy i doprawiamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    to pyszne jest! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    musi być dobry :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !