Sposób przygotowania

Ziemniaki oraz marchew obrać i ugotować na półtwardo w osolonej wodzie. Ostudzić, pokroić na grube plastry. Paprykę pokroić na mniejsze części. Boczek pokroić w grubą kostkę, a kiełbasę w plastry.

Na drewniane patyczki do szaszłyków nadziewać na zmianę ziemniaki, kiełbasę zwyczajną, paprykę, boczek i marchew. Posypać przyprawą grill ziołowy. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 st. przez 15 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    Ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Prosto i skutecznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !