Sposób przygotowania

1.Cukinię umyć, osuszyć i pokroić wzdłuż w cieniutkie plastry. Kostkę rosołową rozpuścić w ½ l. wrzątku. Włożyć plastry cukinii i gotować ok. 5 minut. Dokładnie osączamy. 2.Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić i ostudzić. Tuńczyka lekko odsączyć, a następnie rozdrobnić i mieszać z ryżem. Dodawać przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić solą i pieprzem. 3.Cukinię zwinąć w ruloniki, zostawić wolny środek. Wypełnić farszem. Szczypiorek umyć, osączyć, dekoracyjnie zawiązać wokół ruloników.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !