Sposób przygotowania

Każdą okrągłą kromeczkę chlebka pełnoziarnistego smarujemy delikatnie masłem, obkładamy rozdrobnioną za pomocą widelca sardynką w sosie pomidorowym, obkładamy pół plastrami pomidora, ćwiartką ogórka, połówką czarnej oliwki i kawałeczkiem serem feta. Nie solimy tylko doprawiamy pieprzem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Szybka przekąska. Sprawdzi się w karnawale z pewnością:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    zdeba

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    cooking-woman
    Opublikowano

    Joannasz3190

    Świetna przekąska na imprezy domowe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !