Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczeń drobiowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone drobiowe 0,5 kg
schab bez kości 10 dag
jajko
papryka czerwona 1 szt
mleko
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: pieczeń drobiowa

Bułkę namoczyć w mleku,odsączyć i zmielić w maszynce,połączyć z mielonym mięsem,doprawić solą pieprzem i posiekanym koperkiem,Schab i paprykę pokroić w paski.Masę rozłożyżć w prostokąt,ułożyć na niej schab i paprykę,zawinąć w wałek.Mięso włożyć na blaszkę i piec około 40 minut w temperaturze 180 stopni

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 01.03.2012 12:22
smaczne do chleba
gacopierz23 01.03.2012 12:22
smaczne do chleba
Dorota59 01.03.2012 11:44
ja też, swojej produkcji są najlepsze
kuklik 29.02.2012 09:26
bardzo lubię domowe pieczenie zwłaszcza na kanapki
Grazyna0211 20.02.2012 12:16
myślę że jest dobra zarówno na ciepło jak i na zimno
m1monika 19.01.2012 19:33
super
IZABELA29 17.01.2012 00:27
planuje podobna zrobic

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak