Sposób przygotowania

mięso umyć osuszyć papierowym ręcznikiem,w miseczce rozrobić fix z ketchupem i olejem a następnie posmarować mięso odstawić na ok.pół godziny po tym czasie włożyć do rękawa i zamknąć klipsem zrobić kilka dziurek i upiec w temp.180st.ok.50min.15min.przed końcem pieczenia można rozciąć rękaw aby mięso było bardziej chrupiące,w międzyczasie jak mięso będzie się piekło to ugotować umyte i obrane warzywa na parze,po upieczeniu mięsa pokroić je w plastry i podawać z ulubionymi warzywami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Pyszna karkówka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo smakowite mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !