Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z grila z cytrynką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg świeży 3 szt
cytryna 2-3 szt
natka pietruszki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z grila z cytrynką

Pstrągi sprawić,dokładnie wyczyścić.Przyprawić na zewnątrz i w środku solą i pieprzem.Cytryny umyć i pokroić na cząstki(ćwiartki)Do każdego pstrąga włożyć ćwiartki cytryn i gałązki świeżej natki pietruszki.Położyć na rozgrzanym grilu i piec.Podawać z ziemniaczkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pawlito 12.05.2014 09:02
fajny przepis
kriko 29.11.2012 07:39
polecam
Krzysztof15 25.08.2012 11:58
super
cooleczka 18.01.2012 10:37
bardzo lubię :)
Luki 14.01.2012 13:53
jak prosto.Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak