Sposób przygotowania

Polędwiczkę kroimy na kawałki ok 4 cm .
Z podanych przypraw i oliwy robimy marynatę i umieszczamy w niej mięso na 3 h .
Następnie ja umiesciłam polędwiczkę w folii aluminiowej i dusiłam ją 10 min na patelni , ale można tez w piekarniku , na patelni było szybciej bo nie tzreb aczekać aż się piekarnik nagrzeje ;)
Sałatkę przygotowałam na szybko z gotowej mieszanki sałat , dodałam do niej winogrona i oliwki a także seler naciowy , skropiłam oliwą i doprawiłam solą i pieprzem , mozna jeszcze dodać octu balsamicznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo apetyczne jedzonko:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calineczka

    Próbowałaś może przygotowac to z polędwicy wolowej?
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Oj nie nie przepadam za wołowiną , choć dla smakoszy będzie na pewno też pyszne ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    prezentuje się świetnie...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania84

    A czy sama gałka i tymianek wystarczą, żeby polędwiczki nabrały samaku ?
  • 9
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Tak smak jest rewelacyjny nie przytłoczony innymi przyprawami ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczna i z pewnością smaczna była:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calineczka

    gotowałam, jest przepyszne :))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wioleta14

    mniam
  • 4
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Cieszę się "calineczko ze smakowało :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !