Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kuskus z tuńczykiem i rzodkiewką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kuskus 1 szkl
oliwki czarne 8 szt
pomidor 1 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
rzodkiewki 5 szt
groszek konserwowy 1 szt
natka pietruszki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kuskus z tuńczykiem i rzodkiewką

Kuskus zalewamy wrzatkiem nakrywamy i odstawiamy na 5 min .Mieszamy i dodajemy do niego odsączonego z nadmiaru oleju tuńczyka ,Mieszamy .Dodajemy odsączony groszek i pokrojone w plasterki oliwki .Mieszamy . Natkę kroimy dodajemy do sałatki . Doprawiamy pieprzem . Ozdabiamy plasterkami rzodkiewki i cząstkami pomidora .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gottrina 14.01.2012 09:52
wygląda smakowicie
iwa643 14.01.2012 09:30
Podajemy do pieczywa chrupkiego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak