Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czekoladka

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko 1 l
kakao 4 łyżki
budyń czekoladowy 1 szt
cukier 4 łyzeczka
cukier wanilinowy 1 szt
rum 3 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: czekoladka

budyń kakao i cukier i cukier waniliowy rozpuścić w połowie szklanki zimnego mleka i resztę zagotować wlać budyń z dodatkami do mleka i mieszając żeby czekolada zgęstniała nalać do szklanek i skropić rumem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak