Sposób przygotowania

Spód blachy wyłożyć krakersami. Kurki posiekać, udusić na maśle. Przyprawić kucharkiem i pieprzem. Kremówkę ubić, wymieszać z kwaśną śmietaną i twarogiem, dodać żelatynę rozpuszczoną w 1/3 szklanki wody. Przyprawić, wymieszać z kurkami. Powstałą masę wylać na krakersy. Odstawić do lodówki do stężenia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    terriny są bardzo efektowne, warto by zrobić :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    muszę taką zrobić w sezonie kurkowym
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Warta wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !