Sposób przygotowania

Jaja i cukier utrzeć. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem, sodę oraz olej. Jabłka pokroić w kostkę. Razem z orzechami dodać do ciasta, wymieszać. Brytfankę posmarować tłuszczem i wysypać bułką tartą, wylać ciasto. Piec przez godzinę w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    z orzechami na pewno jest pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne ciasto
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Proste i smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !