Sposób przygotowania

CEBULĘ KROIMY W TALARKI. OLEJ ROZGRZEWAMY WRZUCAMY CEBULĘ, POKROJONEW PASKI ŚLIWKI,RODZYNKI I DUSIMY NA MAŁYM OGNIU . GRZYBY OCZYSZCZAMY I KROIMY NA WIĘKSZE KAWAŁKI, PRZELEWAMY GORĄCĄ WODĄ (NIE GOTUJEMY) DODAJEMY STOPNIOWO . PO KILKU MINUTACH MIESZAMY I DODAJEMY PRZECIER,MIÓD, PRZECIŚNIĘTY CZOSNEK I PRZYPRAWIAMY DO SMAKU. DUSIMY NA MAŁYM OGNIU PRZEZ OKOŁO 45 MIN. PRZEŁOŻYĆ DO SŁOIKÓW ZAPASTERYZOWAĆ. MOŻNA JEJŚĆ NA CIEPŁO LUB ZIMNO.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawe te grzyby
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawie...nie robiłam grzybów w pomidorach:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dla mnie taki sposób na grzyby to prawdziwa nowość !
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    a to bardzo interesujący i zarówno intrygujący przepis, zabieram go, niech czeka na sezon grzybobrania
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    a to ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Jeszcze tak nie robiłem,chyba warto spróbować.
  • 0
    pokaz_obrazek
    Opublikowano

    Android

    a ty EDUSZO JAMRÓZ cokolwiek wogóle robisz poza menadżerowaniem w tej upadłej knajpie?
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetna propozycja
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    robiłam podobnie ale bez rodzynek i śliwek były smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !