Sposób przygotowania

Bierzemy udka, wyciągamy z niego kości, następnie podpiekamy pokrojone drobo pieczarki na masełku i faszerujemy nimi udka zapinając je wykałaczkami lub zaszywamy nici, nacieramy przyprawą do kurczaka i pieprzem. Wkładamy do rękawa i zapiekamy 45 min w piekarniku.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    brzmi smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Na pewno przepyszne i świetne na przyjęcia.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    szkoda,że bez zdjęcia
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    no właśnie szkoda że bez zdjecia
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    super!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    takich to nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    swietny pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    super przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Udały się są super
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    naprawdę pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smaczne robię podobnie tylko nie piekłam nigdy w rękawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    rewelacyjne, goście byli zachwyceni
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokus

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !