Sposób przygotowania

Mąkę i sodę posiekać z miękką margaryną. Dodać jajko i cukier, wyrobić, dodając miód. Ciasto podzielić na 3 części. Piec osobno w temp. 160 stopni C przez 20 minut.
Krem: mleko zagotować z olejkiem. Wsypać kaszę mannę, mieszając, gotować ok. 10 minut. Ostudzić. Masło utrzeć, dodając kaszę i cukier puder. Ciasta przełożyć kremem, mocno docisnąć.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    smacznie wygląda
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Czy z tym cukrem w składnikach to nie pomyłka? Pewnie ilość pomylona z ilością mąki,prawda?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !