Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy kebab

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 sztuki
pierś z kurczaka 40 dag
pomidory 2
Przyprawa kebab-gyros klasyczna Prymat
majonez
keczup
sos czosnkowy 1 słoiczek
Papryka słodka mielona Prymat
sól
pieprz
olej
frytki 60 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy kebab

Frytki przygotować wg przepisu na opakowaniu. Kurczaka pokroić w małą kostkę. Usmażyć na oleju, posypać przyprawą do kababu, przyprawić papryką, solą i pieprzem. Frytki i mięso ułożyć na talerzach. Dodać pokrojoną kapustę i pomidory, skropić majonezem, keczupem i sosem czosnkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

reniatka 06.07.2012 11:22
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak