Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 60 dkg
ciasto francuskie 35 dkg
ser żółty 8 plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Ciasto francuskie pociąć wraz z żółtym serem na paski o długości 2 cm. W pocięte paski ciasta francuskiego zawinąć parówki drobiowe oraz plastry sera żółtego. Zawinięte parówki przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, po czym wstawić do piekarnika rozgrzanego do temp. 170 stopni i piec na złoty kolor. Po wyjęciu polać fantazyjnie ketchupem i podawać na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 28.09.2012 19:16
super pomysł
Anna152 29.07.2012 05:31
smakowite
Seba 01.07.2012 10:57
smaczne
joanna77 20.05.2012 18:35
smaczne
Sylwia56
Sylwia56 22.04.2012 10:19
uwielbiam
Juleczka20 31.03.2012 09:23
lubię
tomek18 15.01.2012 10:21
uwielbiam takie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak