Sposób przygotowania

Ciasto francuskie pociąć wraz z żółtym serem na paski o długości 2 cm. W pocięte paski ciasta francuskiego zawinąć parówki drobiowe oraz plastry sera żółtego. Zawinięte parówki przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, po czym wstawić do piekarnika rozgrzanego do temp. 170 stopni i piec na złoty kolor. Po wyjęciu polać fantazyjnie ketchupem i podawać na gorąco.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam takie:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !