Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

francuskie przekaski - pieczarkowe smakolyki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 szt
pieczarki 10 dag
ser żółty 10 dag
kechup pikantny 1/2 szklanki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: francuskie przekaski - pieczarkowe smakolyki

ciasto francuskie rozwalkowujemy
pieczarki scieramy, dodajemy ketchup i starty ser oraz sol do smaku, mieszamy na jednolita mase, smarujemy masa ciasto francuskie, zawijamy jak strucle, kroimy na grube plastry, ukladamy na papierze do pieczenia, pieczemy w nagrzanym do 180 st. piekarniku ok. 20 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota37 09.11.2012 21:17
ekstra
Magdalena1110 02.07.2012 21:15
pomysłowe
dorotka0000025 29.01.2012 14:57
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak