Sposób przygotowania

Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej, przestudzić. Herbatniki, bezy i biszkopty rozkruszyć. Dodać je do zimnej czekolady, dokładnie rozmieszać. Masę kłaść łyżeczką na folię aluminiową i zostawić do zastygnięcia w chłodnym miejscu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    szybki deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo często robię pralinki. Domowe są pyszne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    mnie taki deser przekonuje do siebie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    swietny pomysl na szybki deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    smaczne i łatwe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !