Sposób przygotowania

Sok z cytryny wymieszać z cukrem pudrem i wodą, skropić tym biszkopt. Palmę zagotować z cukrem, mlekiem i posiekanymi orzechami. Masę wylać na biszkopt, wyrównać powierzchnię. Podawać po ostudzeniu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    świetna nazwa, a czemu pszczółka?:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ciekawy przepis.
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kojarzy sie z miodem nazwa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    przepyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    z tym ciastem to już dawno styczności nie miałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutkie !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne szybkie ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    nazwa świetna, ciasto na pewno też pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    zapewne b.dobre ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dla samej nazwy bym je zrobił
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    fajne ciacho!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy pomysł
  • 0
    img_20160927_152454
    Opublikowano

    martynkacytrynka

    Szkoda ze fotki nie ma :p

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !