Sposób przygotowania

Mak musimy sparzyć , zmielić w maszynce , podgrzać miód dodać masło i gotować aż się zarumieni , włożyć mak , smażyć przez 3 minuty , to będzie wystarczająco . Masę ładnie rozsmarujemy na waflach i są gotowe do jedzenia .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    ciekawy przepis na wafelki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    świetne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mniam to musi być pyszne!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    brzmi niezle
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    mniam, za taki przepis duży + :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !